Täistaimne kartulisalat selleri, punase sibula ja värske kurgiga
Total Time15 minutesmins
Servings: 4
Ingredients
3-4keskmise suurusega keedetud kartulitkoorituna ja tükeldatuna
2lühikest kurkitükeldatuna
2vart sellerittükeldatuna
1punane sibulõhukeste poolratastena
150-200gGourmet Club vegan majoneesi
Värskelt hakitud tilli
Soola ja pipart
Veidi valge veini äädikatsinepit, mädarõigast vm
Soovi korral idusid
Instructions
Tõsta kaussi tükeldatud kartul, kurk, seller ja punane sibul. Kalla peale majonees ja sega läbi. Maitsesta salat soola ja pipraga. Soovi korral võid lisada kastmele ka veidi valge veini äädikat, sinepit või ka mädarõigast või kõiki neid ehk siis säti maitse enda järgi parajaks. Puista peale värsket hakitud tilli ja soovi korral ka idusid.