Print Recipe

Täistaimne kartulisalat selleri, punase sibula ja värske kurgiga

Total Time15 mins
Servings: 4

Ingredients

  • 3-4 keskmise suurusega keedetud kartulit koorituna ja tükeldatuna
  • 2 lühikest kurki tükeldatuna
  • 2 vart sellerit tükeldatuna
  • 1 punane sibul õhukeste poolratastena
  • 150-200 g Gourmet Club vegan majoneesi
  • Värskelt hakitud tilli
  • Soola ja pipart
  • Veidi valge veini äädikat sinepit, mädarõigast vm
  • Soovi korral idusid

Instructions

  • Tõsta kaussi tükeldatud kartul, kurk, seller ja punane sibul. Kalla peale majonees ja sega läbi. Maitsesta salat soola ja pipraga. Soovi korral võid lisada kastmele ka veidi valge veini äädikat, sinepit või ka mädarõigast või kõiki neid ehk siis säti maitse enda järgi parajaks. Puista peale värsket hakitud tilli ja soovi korral ka idusid.