Kalla potti vesi, lisa või ja sool ning lase keema tõusta. Alanda kuumust keskmiseni ning lisa toortatrajahu. Sega puulusikaga, kuni tainast vormub pall, mis lööb anuma külgedelt lahti. Sega edasi keskmisel kuumusel paari minuti jooksul. Tõsta pott või pann tulelt ja jahuta tainast paari minuti jooksul seda pidevalt segades. Kui tainas on soe ja mitte enam kuum, lisa ükshaaval munad. Iga järgmine muna lisa siis, kui eelmine muna on korralikult taina sisse segatud. Kui munad on taina sisse segatud, lisa riivitud juust, hakitud värske tüümian ja paar keerdu musta pipart pipraveskist. Vormi tainast teelusika abil või käte vahel väikesed pallikesed ja tõsta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Eelkuumuta ahi 220-210 kraadini, aseta juustupallid ahju ja küpseta 10 minutit. Alanda kuumust 180 kraadini ja küpseta veel ca 15-20 minutit, kuni juustupallid on kuldsed.