Print Recipe

Singivahuga vastlakuklid

Total Time15 mins
Servings: 8

Ingredients

  • 8-10 vastlakuklit kasuta valmiskujul müüdavaid kukleid või kohanda retsept SIIT vähendades suhkrukoguse 1 sl peale
  • 2 dl 35%-list koort
  • 200 g toorjuustu toasoojana
  • 150 g Oskari E-vaba fileesinki hakituna
  • Hakitud värsket tilli
  • Soola ja pipart
  • Soovi korral sidrunipipart või sidrunimahla
  • Pisut mädarõigast

Instructions

  • Vahusta toasoe ja koor kohevaks vahuks. Sega juurde hakitud sink ja till. Maitsesta soola ja pipraga ning soovi korral lisa sidrunipipart, sidrunimahla ja/või riivitud mädarõigast. Lõika kuklitel väike ülemine osa peale ära ja säti sinna 1-2 sl singivahtu ja aseta „kaas“ sinna peale.