Imelihtne Bolognese kaste veisehakkliha, seente ja päikesekuivatatud tomatiga
Total Time22 minutesmins
Servings: 4
Ingredients
1sibulhakituna
400glihaveise hakklihasoovitavalt rohumaaveise
1pakk Maggi Bolognese kastet
2dlpuljongit
200gšampinjonetükeldatuna
100gpäikesekuivatatud tomateidtükeldatuna
Värsket basiilikut
Riivitud parmesani juustu
400gspagette või linguine pastat
Õli
Instructions
Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli ning prae sibulat mõni minut. Lisa hakkliha ja töötle pannilabida abil väiksemateks osadeks. Prae, kuni hakkliha on värvi muutnud. Kalla juurde Maggi kastme pulber ja lisa kuum puljong. Lisa ka šampinjonid ja päikesekuivatud tomatid. Lase keema tõusta, alanda kuumust ja keeda kümmekond minutit. Maitsesta endale maitse parajaks.
Keeda pasta vastavalt pakendi juhistele. Kurnates tõsta veidi pastakeeduvett kõrvale, sellega võid liiga kuivaks kiskuvat taldrikutäit mahlasemaks timmida.
Serveerides tõsta taldrikule pastat, lisa kaste ja viimistle värskete basiilikulehtede ja riivitud parmesaniga. Serveeri kohe.