Go Back

Toekas kartulisalat krõbeda peekoniga

Total Time20 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 1 kg väikseid kartuleid keedetuna
  • 150 g Oskari E-vaba suitsupeekonit
  • 1 punane sibul poolratastena
  • 2 hapukurki või marineeritud kurki tükeldatuna
  • 2-3 sl kappareid
  • Hakitud rohelist sibulat

Hapukoorekaste

  • 100 g hapukoort
  • 100 g majoneesi
  • 1 tl tl sinepit
  • 1 tl tl mädarõigast
  • Soola ja pipart

Instructions

  • Keeda, jahuta ja vajadusel koori kartulid. Tükelda jämedalt. Tõsta peekon pannile, lase rasval välja sulada ja küpseta siis krõbedaks. Tükelda väiksemaks. Tõsta kaussi kartul, peekon, sibul, hapu- või marineeritud kurk ja kapparid. Sega omavahel salatikastme ained ja maitsesta soola ja pipraga. Kalla salatikaste salati koostisainetele ja sega läbi. Serveerides lisa hakitud rohelist sibulat.