Go Back

Grillitud paprika salat fetajuustuga. Seltsiks Oskari lamba toorvorstid

Total Time45 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 450 g Oskari toorvorste lambalihaga
  • 1 punane paprika
  • 1 kollane paprika
  • 1 roheline paprika
  • 100 g fetajuustu
  • Oliiviõli
  • Värsket tüümiani
  • Soola

Balsamico kaste:

  • 2 sl balsamico kreemi võid asendada 1 sl palsamiäädikaga ja 1 tl meega
  • 2 sl oliiviõli
  • 1 küüslauguküüs hakituna

Instructions

  • Poolita ja puhasta paprikad seemnetest. Rösti 230 kraadini kuumutatud ahjus koorega pool ülespoole kuni koor on mustjas ja söestunud. Samamoodi võid paprikaid ka grillil valmistada. Tõsta siis paprikad kaussi ja kata kauss kas kaanega või kilega. Jäta umbeks 10 minutiks ootama ja koori siis paprikatelt söestunud koor. Tükelda parajateks tükkideks.
  • Sega kokku kastme ained. Timmi maitse parajaks.
  • Tõsta tükeldatud paprika taldrikule. Nirista peale kaste, säti juurde väiksemaks tükeldatud fetajuust ja pudista peale vartest puhastatud tüümian.
  • Grilli lambavorste kuumal grillil ja serveeri siis koos paprikasalatiga.