Riisigaletid avokaado-pestokreemi, külmsuitsulõhe ja vutimunadega
Total Time15 minutesmins
Servings: 2
Ingredients
2riisigaletti meresoolaga
1suurem avokaado
1-2tlpestot
70gõrnsuitsu lõhefileed
2vutimunakeedetuna
Edamame ubasid
Veidi sidrunimahla
Idusid
Kappareidsoovi korra
Soola ja pipart
Instructions
Poolita avokaado ja tõsta viljaliha lusikaga välja. Lisa sellele 1-2 tl pestot ja töötle kahvliseljaga ühtlaseks kreemiks. Keeda vutimune 2 minutit ja 40 sekundit. Jahuta külma vee all ja koori. Sulata edamame oad või tõsta korraks keevasse vette ja jahuta siis kiirelt külma vee all. Pudista oad kauntest välja.
Säti riisigaletile avokaadokreemi, sinna peale säti lõhefilee ja poolitatud vutimuna. Lisa ka edamame oad, idusid ja soovi korral veidi kappareid. Viimistle paari keeru musta pipraga ja serveeri kohe.