Purusta köögikombainis küpsised. Sulata või. Sega või, küpsisepuru ning kakaopulber ja suru siis segu küpsetuspaberiga vooderdatud 24cm-se läbimõõduga lahtikäikva koogivormi põhjale. Küpseta 180 kraadi juures ca 5 minutit. Jahuta.
Haki šokolaad väikesteks tükkideks ning sulata veevannil. Sega omavahel toorjuust, suhkur, kakaopulber kuni ühtlase massi moodustumiseni. Sega ükshaaval sisse munad, lisa sulatatud šokolaad ning Vana Tallinna liköör.
Kalla eelküpsetatud põhjale ning küpseda 170-180 kraadi juures ca 1 tund. Jahuta täielikult (vähemalt paar tundi kuni üleöö).
Katte jaoks kuumuta vahukoor, lisa tükeldatud šokolaad ja Vana Tallinna liköör. Sega ühtlaseks, lase veidi jahtuda ning kalla koogile. Lase kattel jahedas taheneda.