Go Back

Kohupiima-maasikamoosi täidisega saiarullid. Või siis täidetud vaese rüütli rullid

Total Time15 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 8 viilu suuremat röstsaia
  • 200 g vaniljekohupiima
  • 1-2 sl hapukoort
  • 8 kuhjaga teelusikatäit Põltsamaa maasikamoosi
  • 2 muna
  • 2 sl piima
  • Veidi suhkrut
  • Õli ja võid praadimiseks

Instructions

  • Serveerimiseks tuhksuhkrut ja soovi korral ka värskeid marju ja/või granaatõunaseemneid
  • Võta pehmed röstsaia viilud ja rulli need tainarulliga võimalikult õhukeseks. Lõika ära ääred ja tõsta kõrvale.
  • Sega vaniljekohupiim veidi pehmemaks lisades parasjagu hapukoort. Tõsta igale saiale üks lusikatäis kohupiima ja lisa teine lusikatäis Põltsamaa maasikamoosi. Keera sai rulli. Korda nii kõikide saiadega.
  • Klopi kausis lahti munad koos piima ja suhkruga. Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli või õli ja või segu. Kasta iga rull muna-piima segusse ja siis kohe pannile. Prae rullid kuldseks ja krõbedaks mõlemalt poolt. Kui oled eriti tubli, prae rulle veidi ka külgedelt. Tõsta pannilt majapidamispaberile nõrguma, et üleliigne rasv eralduks.
  • Serveerides puista peale tuhksuhkrut ja soovi korral ka värskeid marju. Paku juurde külma piima või serveeri hoopis koos kohvi või teega.