Kohupiima-maasikamoosi täidisega saiarullid. Või siis täidetud vaese rüütli rullid
Total Time15 minutesmins
Servings: 4
Ingredients
8viilusuuremat röstsaia
200gvaniljekohupiima
1-2slhapukoort
8kuhjaga teelusikatäit Põltsamaa maasikamoosi
2muna
2slpiima
Veidi suhkrut
Õli ja võid praadimiseks
Instructions
Serveerimiseks tuhksuhkrut ja soovi korral ka värskeid marju ja/või granaatõunaseemneid
Võta pehmed röstsaia viilud ja rulli need tainarulliga võimalikult õhukeseks. Lõika ära ääred ja tõsta kõrvale.
Sega vaniljekohupiim veidi pehmemaks lisades parasjagu hapukoort. Tõsta igale saiale üks lusikatäis kohupiima ja lisa teine lusikatäis Põltsamaa maasikamoosi. Keera sai rulli. Korda nii kõikide saiadega.
Klopi kausis lahti munad koos piima ja suhkruga. Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli või õli ja või segu. Kasta iga rull muna-piima segusse ja siis kohe pannile. Prae rullid kuldseks ja krõbedaks mõlemalt poolt. Kui oled eriti tubli, prae rulle veidi ka külgedelt. Tõsta pannilt majapidamispaberile nõrguma, et üleliigne rasv eralduks.
Serveerides puista peale tuhksuhkrut ja soovi korral ka värskeid marju. Paku juurde külma piima või serveeri hoopis koos kohvi või teega.