Vürtsikas tomatisupp, seltsiks krõbe seenepasteediga sai
Total Time15 minutesmins
Servings: 2
Ingredients
4viilu baguette´i
1pakk Rand & Ross vürtsikat püreesuppi
100gSeenefarmi seenepasteeti
Oliiviõli
Küüslauku
Serveerimiseks värskeid ürte ja kooritud kanepiseemneid
Instructions
Lõika baguette´ist parajad viilud. Piserda õliga ja rösti kuumas ahjus mõned minutid, kuni saiad on krõbedad ja kuldsed. Tõsta ahjus ja tõmba saia krõbe pind küüslauguküünega üle. Jahuta pisut ja määri siis saiadele seenepasteeti.
Kuumuta tomatisuppi kastrulis ja jaga siis kaussidesse. Raputa peale kooritud kanepiseemneid, nirista peale oliiviõli ja viimistle värskelt jahvatatud musta pipraga. Serveeri suppi koos seenepasteediga baguette´idega.