Go Back

Vürtsikas tomatisupp, seltsiks krõbe seenepasteediga sai

Total Time15 minutes
Servings: 2

Ingredients

  • 4 viilu baguette´i
  • 1 pakk Rand & Ross vürtsikat püreesuppi
  • 100 g Seenefarmi seenepasteeti
  • Oliiviõli
  • Küüslauku
  • Serveerimiseks värskeid ürte ja kooritud kanepiseemneid

Instructions

  • Lõika baguette´ist parajad viilud. Piserda õliga ja rösti kuumas ahjus mõned minutid, kuni saiad on krõbedad ja kuldsed. Tõsta ahjus ja tõmba saia krõbe pind küüslauguküünega üle. Jahuta pisut ja määri siis saiadele seenepasteeti.
  • Kuumuta tomatisuppi kastrulis ja jaga siis kaussidesse. Raputa peale kooritud kanepiseemneid, nirista peale oliiviõli ja viimistle värskelt jahvatatud musta pipraga. Serveeri suppi koos seenepasteediga baguette´idega.