See on imelihtne ja kiirelt valmiv täistaimne maitsev roog, kus pearollis on parajalt vürtsikas tomatisupp, millele assisteerib krõbedaks röstitud baguette´i viil koos seenepasteediga. Aega võtab sellise roa valmistamine vaid loetud minutid ehk kõige aeganõudvam on saia krõbedaks röstimine. Supp on valmiskujul juba pakendis olemas, piisab vaid väljakallamisest ja soojendamisest. Kõik vajalikud koostisosad leiab MEMBO veebipoest, kus on esinduslik valik erinevaid ja valdavalt mahetooteid ja väga palju kodumaiste väiketootjate väärt toodangut.

SEE Rand & Rossi vürtsikas tomati püreesupp on saanud minu üheks lemmikuks. Täpselt parajaks timmitud maitsed ja mõnusalt vürtsikust ka lisaks

Membo veebipood eristub tavalistest toidukraami müüvatest poodidest sellega, et tooted, mis sinuni jõuavad, on ülimas värskuses. Kaks korda nädalas toimub kauba kojuvedu ja valikus on värskelt Hispaaniast toodud puu- ja köögiviljad, päev enne kojuvedu Saaremaalt püütud forell, tarnepäevaks valmistatud piimatooted, aga ka vegantooted ja värske leib-sai. Nii et kui värske toit on sinu jaoks oluline, siis tasub just Membost kaupa tellida.

See tomatisupp sai aga kaaslaseks röstitud baquette´i, millele omakorda lisatud Seenefarmi seenepasteeti.

Vürtsikas tomatisupp, seltsiks krõbe seenepasteediga sai

Aeg kokku 15 minutes
Portsjonit 2

Koostisosad

  • 4 viilu baguette´i
  • 1 pakk Rand & Ross vürtsikat püreesuppi
  • 100 g Seenefarmi seenepasteeti
  • Oliiviõli
  • Küüslauku
  • Serveerimiseks värskeid ürte ja kooritud kanepiseemneid

Valmistamine

  • Lõika baguette´ist parajad viilud. Piserda õliga ja rösti kuumas ahjus mõned minutid, kuni saiad on krõbedad ja kuldsed. Tõsta ahjus ja tõmba saia krõbe pind küüslauguküünega üle. Jahuta pisut ja määri siis saiadele seenepasteeti.
  • Kuumuta tomatisuppi kastrulis ja jaga siis kaussidesse. Raputa peale kooritud kanepiseemneid, nirista peale oliiviõli ja viimistle värskelt jahvatatud musta pipraga. Serveeri suppi koos seenepasteediga baguette´idega.

Postitus sündis koostöös MEMBO-ga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.