Kantoni panniroog taimsest massist pesas küpsenud munade ja roheliste hernestega
Total Time20 minutesmins
Servings: 4
Ingredients
400gThormi taimset pihvimassi
1sibulhakituna
Väike jupp ingverithakituna
1slmaisitärklist
200grohelisi herneid
4muna
Praadimiseks õli
Maitsestamiseks seesamiõli
Serveerimiseks seesamiseemneid
Kaste:
4dlkanapuljongit
2slaustrikastet
2tlriisi- või veiniäädikat
2-3slsojakastet
Instructions
Sega esmalt kokku kastme ained.
Kuumuta pannil veidi õli ja prae sibulat ja ingverit keskmisel kuumusel mõned minutid. Lisa siis Thormi taimne pihvimass ja prae ka see läbi. Kalla pannile kaste ja hauta kõike koos umbes 5 minutit. Lisa maitseks veidi seesamiõli. Sega tärklis vähese koguse külma veega ja kalla pannile. Lase kastmel pakseneda ja sega kastet, et tärklis ühtlaselt jaotuks ja kaste ühtlaseks pakseneks. Kalla pannile rohelised herned ja sega läbi. Tekita pannile 4 süvendit ja löö sinna sisse munad. Lase küpseda, kuni munad on soovitud küpsusastmes. Viimistle roog seesamiseemnete ja hakitud rohelise sibulaga ning serveeri aurutatud riisiga.