Go Back

Vahemereline kauss hummuse ja röstitud lillkapsaga

Cook Time20 minutes
Servings: 3

Ingredients

  • 1 purk Gourmet Club klassikalist hummust
  • 1 lillkapsapea õisikuteks eraldatud
  • Oliiviõli
  • Suitsutatud paprika pulbrit
  • 4 keedetud muna
  • 200 g keedetud kinoad
  • 200 g punast kapsast õhukeste viiludena
  • 200 g edamame ube
  • 200 g kirsstomateid tükeldatuna
  • Idusid
  • Salatirohelist
  • Sidrunimahla
  • Soola ja pipart

Instructions

  • Alusta esmalt lillkapsa valmistamisest. Selleks laota õisikuteks eraldatud lillkapsas ahjuplaadile laiali. Piserda lillkapas õliga ja lisa ka suitsutatud paprika pulbrit, soola ja pipart. Sega käte vahel lillkapsas läbi ja tõsta ahju 200 kraadi juurde umbes 20-30 minutiks, kuni lillkapsas on kuldne. Vahepeal võid pannitäit segada, et lillkapsas ühtlaselt küpseks. Tõsta ahjust ja jahuta.
  • Samal ajal kui lillkapas ahjus küpseb, keeda kinoa soolaga maitsestatud vees. Keeda ka muna, jahuta veidi ja koori.
  • Rebi salatiroheline väiksemateks tükkideks ja sega oliiviõli ning soola ja sidrunimahlaga. Jaota kaussidesse. Jaota kausside vahel ka lillkapsas, keedetud kinoa, punane kapsas, edamame oad ja kirsstomatid. Jaota hummus kaussidesse ja lisa siis poolitatud keedumuna. Viimistle kausitäis idudega, piserda oliiviõliga ja puista peale väike näputäis suitsutatud paprika pulbrit.