1pakk ehk kaks NaTurek camembert juustu ketast jõhvikaga
2sl jahu
1muna
1dlriivsaia
10-20gvõid
100gsalatirohelist
1avokaado
100gkirsstomateid
3-4slkonserveeritud maisi
2sloliiviõli
1slsidrunimahla
Soola ja pipart
Instructions
Alusta camembert juustu praadimisest. Selleks laota jahu ja riivsai taldrikule ja klopi kausis muna lahti. Püherda juustuketast esmalt jahu sees, siis kasta muna sisse ja siis riivsaia sisse.
Kuumuta pannil või ja prae paneeritud juustukettaid või sees mõlemalt poolt. Kui tahad eriti tubli olla, siis võid juustuketta servad ka või sees kuldseks lasta. Seda on hea teha tangidega, millega saad juustuketast külili pannil hoida.
Vahepeal võid valmistada ka salati. Selleks tõsta väiksemaks rebitud salatilehed, tükeldatud avokaado, poolitatud kirsstomatid ja mais kauss. Sega omavahel sidrunimahl ja oliiviõli ning kalla salatile. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta salat taldrikutele. Lisa sinna juurde krõbedaks praetud camembert, millele pigista pakendist veidi jõhvikakastet. Serveeri kohe.