Alusta sibula marineerimisest. Sellest tõsta hakitud sibul kaussi ja lisa äädikas, suhkur ja veidi soola ning vett. Sega läbi ja jäta 10-15 minutiks marineerima.
Sega majonees ja hapukoor.
Tõsta veidi riivitud peeti, porgandit ja 1 keedetud muna kõrvale. Haki munavalge ja munakollane eraldi. Tõsta kõrvale.
Laota lahtikäiva 22-24 cm läbimõõduga vormi põhjale kile või küpsetuspaber. Suru vormi põhjale riivitud keedetud kartul. Vajuta vormi põhjale ühtlaseks, maitsesta soola ja pipraga ning määri siis sinna peale majoneesi-hapukooresegu. Kartuli peale laota hakitud heeringas. Laota sinna peale majoneesi-hapukooresegu. Kurna marineeritud sibul sõelal ja laota heeringale. Taaskord laota sinna peale majoneesi-hapukooresegu. Järgmiseks kihiks on keedetud riivitud porgand, maitsesta soola ja pipraga ja määri majoneesi-hapukooreseguga ning täpselt sama tee ka hakitud muna ja riivitud peedi kihtidega. Määri kõige peale taas majoneesi-hapukooresegu ja kaunista siis tort nii, et välimiseks kihi säti hakitud tilli, järgmiseks kihiks riivitud peet, siis riivitud porgand, hakitud keedetud munavalge ja kõige keskele hakitud munakollane.
Tõsta kasukatort 2-3 tunniks jahedasse, et kihid saaksid läbi imbuda. Serveerides tõmba ääred noaga läbi ja eemalda lahtikäiva vormi seinad.