Go Back

Burger kalapala ja juustuga

Total Time13 minutes
Servings: 2

Ingredients

  • 2 burgerisaia
  • 2 Vici kalapala hakitud fileest
  • 2 viilu juustu
  • Õli praadimiseks
  • Majoneesi
  • Lehtsalatit
  • Tomativiile
  • Pestot või burgerikastet

Instructions

  • Prae kalapalasid keskmisel kuumusel õli sees mõlemalt poolt mõned minutid kuni pealispind on kuldne ja krõbe ning sisu läbi küpsenud. Kui oled kalapala ümber keeranud, tõsta sinna peale juustuviil ja lase sellel sulada. Tõsta kalapalad majapidamispaberile, et üleliigne rasv eralduks.
  • Rösti burgerisaiad kas pannil või rösteris kuldseks. Määri saiapooltele majoneesi. Säti sinna peale salatileht, millele asteta kalapala koos juustuga. Sinna peale aseta tomativiil ja paar lusikatäit pestot või burgerikastet. Tõsta ülemine burgerisaia pool peale ja suru burgerit kergelt kokku.