Go Back

Kalapalad kodujuustu-avokaadosalatiga

Total Time20 minutes
Servings: 2

Ingredients

  • 4 Vici hakitud fileest kalapala
  • 2 hästi küpset avokaadot
  • 200 g koorega kodujuustu
  • 150 g värsket kurki tükeldatuna
  • 3-4 värsket redist viilutatuna
  • 100 g paksemat hapukoort
  • 2-3 sl majoneesi
  • Hakitud värsket tilli
  • Soola ja musta pipart

Instructions

  • Salati valmistamiseks tükelda avokaado viljaliha. Sega omavahel avokaado, kodujuust, kurk, redis, hapukoor, majonees ja hakitud till. Maitsesta soola-pipraga.
  • Prae kalapalasid keskmisel kuumusel õli sees mõlemalt poolt mõned minutid, kuni kalapalad on krõbedad ja läbi küpsenud. Tõsta majapidamispaberile nõrguma, et üleliigne õli eemaldada.
  • Tõsta taldrikule praetud kalapalad ja kodujuustusalat. Paku juurde meelepärast kastet ja puista peale hakitud värsket tilli.