Go Back

Bruschetta mozzarella, tomati ja pestoga

Total Time15 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 8 viilu krõbedaks röstitud saia
  • 150 g mozzarella juustu võimalusel kasuta kreemjat pühvlimozzarellat
  • Kirsstomateid või tomativiile
  • Oliiviõli
  • Värskelt jahvatatud musta pipart

Basiilikupesto:

  • Suur punt värskt basiilikut
  • 1-2 küüslauguküünt
  • 50 g parmesani juustu riivituna
  • 30 g piiniaseemneid või päevalilleseemneid
  • 1-1,5 dl oliiviõli
  • Soola

Instructions

  • Valmista esmalt basiilikupesto. Selleks tõsta kõik pesto koostisained purustajasse või blenderisse ja töötle ühtlaseks. Maitsesta soolaga ja paksust reguleeri õli lisamisega.
  • Pehmema ja kreemisema mozzarella võid töödelda taldikul kahvliseljaga kreemiseks, aga võid mozzarella ka viilutada. Tõsta igale krõbesaiale mozzarellat, sinna peale säti tomat, nirista peale veidi pestot. Viimistle värskelt jahvatatud musta pipraga ja võid täiendavalt peale niristada oliiviõli.