Go Back

Päikesekollane karriheeringas

Total Time14 minutes
Servings: 2

Ingredients

  • 1 pakk ehk 200 g Vici traditsioonilist heeringafileed tükeldatuna
  • 100 g hapukoort
  • 70 g majoneesi
  • 4-5 sl hakitud marineeritud kurki hakituna
  • 1 hakitud punane sibul hakituna
  • 1,5-2 tl karripulbrit
  • 50 g rohelist õuna hakituna (soovi korral)
  • Väike sorts kalvadost või brändit

Instructions

  • Serveerimiseks rukkileiba, keedetud muna, hakitud murulauku ja kappareid
  • Sega kokku hapukoor, majonees, marineeritud kurk, sibul ja karripulber. Kui kasutad õuna, siis lisa ka see koos sortsukese kalvadose või brändiga. Tõsta sinna kastme sisse tükeldatud heeringas. Jäta vähemalt 24 tunniks maitsestuma. Serveeri rukkileival koos keedetud muna, kapparite ja hakitud murulauguga.