Marineeritud karulauguõite valmistamiseks lase marinaad keema. Kontrolli maitset - see peaks olema mõnusalt magus. Lisa karulauguõied steriliseeritud purki. Vala peale kuum marinaad, lase jahtuda ning kaaneta. Hoia külmkapis vähemalt 2 päeva.
Tõsta veisekeel suurde (5-liitrisesse) potti. Lisa keeduvette koos keelega porgand, sibul, porru, ürdid, pipar, sool ja valge vein. Keeda veisekeelt vaiksel tulel kaane all 4 tundi. Tõsta alusele ning koori keel, kuni ta on veel soe. Puljongi võid kurnata ja supi valmistamiseks ära kasutada.
Pane keel üleöö külmkappi seisma, üleöö seisnud keelt on kergem viilutada.
Tonnato kastme valmistamiseks pane blenderisse nõrutatud tuunikala, kõvakskeedetud munakollased, anšoovisefileed ning kapparid. Blenderda keskmisel kiirusel ning hakka õrnalt lisama peenes joas oliiviõli, kuni tekib mõnus paks kaste. Maitse, ehk soovid veel juurde anšoovist või kappareid, ja lisa lõpus veel sidrunimahla ja musta pipart.
Serveeri viilutatud veisekeelt tonnato kastme ja marineeritud karulauguõitega. Viimistle värskelt jahvatatud musta pipraga.