1,5-2dlsuhkrutsõltuvalt kui magusat kooki armastad
2dlspelta- või nisujahu
2dlpannkoogijahu
100gvõid + vormi määrimiseks
4slhapukoort
3-5rabarberivartmida rohkem, seda mahlasem kook jääb
Kaneeli
Tuhksuhkrut
Instructions
Vahusta munad suhkruga, lisa jahud, kaneel, sulatatud ja veidi jahutatud või ning hapukoor. Sega kõik läbi kuni moodustub ühtlane tainas. Sega juurde rabarberitükid ja sega läbi. Kalla tainas kas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile või eelnevalt võitatud 26-28 cm läbimõõduga vormi ning küpseta 180-200 kraadi juures umbes 30-40 minutit. Koogi pealispind peab olema kuldpruun ning tikuga koogi keskelt torgates peaks tikk puhtaks jääma.
Puista peale tuhksuhkrut ning serveeri koos Liptoni teega.