Magusvürtsikas supp ricotta, mozzarella ja spinatipelmeenidega
Total Time20 minutesmins
Servings: 2
Ingredients
400gViči ricotta, mozzarella ja spinatitäidisega pelmeene
1-2tltšillihelbeidvastavalt sellele, kui vürtsikat leent soovid
3-4küüslauguküüntpurustatuna või riivituna
3slõli
3slsojakastet
2slriisi- või veiniäädikat
2tlsuhkrut
1tlröstitud seesamiseemneid
1slseesamiõli
Hakitud rohelist sibulat ja koriandrit
Vajadusel soola
Instructions
Keeda pelmeene soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendi juhistele. Kurna.
Tõsta tšillihelbed ja küüslauk kaussi. Aja kastrulis õli nii kuumaks, et see hakkab kergelt suitsema ja kalla siis kaussi tšillihelvestele ja küüslaugule peale. Need peavad hakkama särisema. Sega läbi.
Lisa sinna sojakaste, äädikas, suhkur, seesamiseemned ja seesamõli. Sega läbi. Lisa 2 dl kuuma puljongit ja sega läbi. Puljongi asemel võid kasutada ka pelmeenide keeduvett. Kontrolli maitset ja vajadusel lisa soola.
Lisa leeme sisse ka hakitud rohelist sibulat ja koriandrit. Tõsta keedetud pelmeenid sama leeme sisse ja jaota taldrikute vahel. Puista peale veel värskeid hakitud ürte.