Go Back

Küüslauguse teriyaki marinaadiga kanakintsuliha

Cook Time18 minutes
Marineerimise aeg4 hours

Ingredients

  • 700 g nahata ja kondita kanakintsuliha
  • 4-5 sl Kikkomani Teriyaki röstitud küüslauguga kastet
  • 2 küüslauguküünt purustatuna (kui soovid veel tugevamat küüslaugumaitset)
  • 2 tl mett
  • 5 sl värskelt pressitud apelsinimahla
  • 2-3 sl oliiviõli

Instructions

  • Sega kokku Kikkomani röstitud küüslauguga Teriyaki kaste, küüslauk, mesi ja apelsinimahl. Võid veidi marinaadi kõrvale tõsta, sellega saab grillimise ajal kana pintseldada. Ülejäänud marinaadi sisse tõsta kanaliha, keera seda nii, et see oleks üleni marinaadiga kaetud ja jäta siis 4-8 tunniks või üle öö marineerima.
  • Umbes tund aega enne grillimist tõsta kanaliha toatemperatuurile. Grilli eelkuumutatud grillil kas resti vahel või otse sütel ja arvesta sellega, et kanaliha peaks mõlemalt poolelt vähemalt 7-8 minutit küpsema. Võid grillimise ajal liha eelnevalt kõrvale tõstetud marinaadiga veel pintseldada. Tõsta grillilt, lisa soovi korral värskelt hakitud ürte ja naudi koos grillitud köögiviljadega.