Go Back

Sealihaga pelmeenid mädarõikakastmega

Total Time15 minutes
Servings: 2

Ingredients

  • 400 g Viči traditsioonilisi pelmeene sealihaga
  • Hakitud rohelist sibulat
  • Värskelt jahvatatud musta pipart
  • Õli praadimiseks

Mädarõikakaste:

  • 1-2 tl mädarõigast riivituna või purgist võetud mädarõigast
  • 100 g paksemat hapukoort
  • 1 tl sinepit
  • 1 tl suhkrut
  • Soola ja pipart

Instructions

  • Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli ja prae pelmeene õli sees 5-7 minutut, kuni need on kuldsed ja läbi küpsenud. Võid küpsemise lõppfaasis lisada pannile veel veidi vett ja pann korraks kaanega katta. Nii saad samaaegselt praetud ja aurutatud pelmeenid ja seda võtet kasutatakse pannikleepsude (potstickers) valmistamiseks.
  • Pelmeenide valmimise ajal sega kokku mädarõikakastme jaoks vajalikud ained ehk mädarõigas, hapukoor, sinep, suhkur, sool ja pipar. Serveeri pelmeene koos kastmega ja puista peale hakitud rohelist sibulat.