Go Back

Viči veiselihaga pelmeenid aasiapärases köögiviljasupis

Ingredients

  • 1 pakk ehk 400 g Viči traditsioonilisi veiselihaga pelmeene
  • 8 dl kana- või veisepuljongit
  • 2-3 küüslauguküünt
  • Väike jupp ingverit
  • 2 väiksemat või 1 suurem paksoi sektoriteks lõigatuna
  • 1 suurem porgand ribadena
  • 200 g rohelisi aedubasid vajadusel poolitatuna
  • 2 sl sojakastet
  • 1-2 tl seesamiõli
  • Idusid
  • Hakitud värsket koriandrit
  • Seesamiseemneid

Instructions

  • Kuumuta puljong ja lisa sinna viilutatud või riivitud küüslauk ja ingver. Lisa potti ka paksoi ja keeda paar minutit. Lisa siis pelmeenid, lisa ka porgand, aeduba. Keeda 5 minutit ja lisa siis sojakaste ja seesamiõli.
    Kontrolli leeme maitset. Tõsta taldrikutesse ja puista peale idusid, värsket koriandrit ja seesamiseemneid.