Viči veiselihaga pelmeenid aasiapärases köögiviljasupis
- 1 pakk ehk 400 g Viči traditsioonilisi veiselihaga pelmeene
- 8 dl kana- või veisepuljongit
- 2-3 küüslauguküünt
- Väike jupp ingverit
- 2 väiksemat või 1 suurem paksoi sektoriteks lõigatuna
- 1 suurem porgand ribadena
- 200 g rohelisi aedubasid vajadusel poolitatuna
- 2 sl sojakastet
- 1-2 tl seesamiõli
- Idusid
- Hakitud värsket koriandrit
- Seesamiseemneid
Kuumuta puljong ja lisa sinna viilutatud või riivitud küüslauk ja ingver. Lisa potti ka paksoi ja keeda paar minutit. Lisa siis pelmeenid, lisa ka porgand, aeduba. Keeda 5 minutit ja lisa siis sojakaste ja seesamiõli.Kontrolli leeme maitset. Tõsta taldrikutesse ja puista peale idusid, värsket koriandrit ja seesamiseemneid.