Pelmeenid sobivad väga hästi ka supina valmistamiseks. Keeda lihtsalt aromaatne ja maitseküllane leem koos köögiviljadega ja lisa sinna leeme sisse keema ka pelmeenid.

Väga maitsev ja mõnus kooslus ongi niisama lihtsalt valmis. Siin supi sees võid köögivilju vastavalt oma äranägemise järgi lisada. Maitset annab supile õhetav ingver ja veidi võib lisada ka särtsakat tšillit. Veiselihaga Viči pelmeenid saavad nii täiesti uue vormistuse ja tõenäoliselt naudivad seda suppi ka köögiviljapõlguritest lapsed, sest supis on ju ikkagi pelmeenid 😉

Vici traditsioonilised pelmeenid on mõnusad ka seepärast, et pelmeenitainas on üliõhuke, mistõttu on pelmeenides ka täidist rohkem ja pelmeenid keevad söömiskõlbulikuks vaid 5 minutiga.

Viči veiselihaga pelmeenid aasiapärases köögiviljasupis

Koostisosad

  • 1 pakk ehk 400 g Viči traditsioonilisi veiselihaga pelmeene
  • 8 dl kana- või veisepuljongit
  • 2-3 küüslauguküünt
  • Väike jupp ingverit
  • 2 väiksemat või 1 suurem paksoi sektoriteks lõigatuna
  • 1 suurem porgand ribadena
  • 200 g rohelisi aedubasid vajadusel poolitatuna
  • 2 sl sojakastet
  • 1-2 tl seesamiõli
  • Idusid
  • Hakitud värsket koriandrit
  • Seesamiseemneid

Valmistamine

  • Kuumuta puljong ja lisa sinna viilutatud või riivitud küüslauk ja ingver. Lisa potti ka paksoi ja keeda paar minutit. Lisa siis pelmeenid, lisa ka porgand, aeduba. Keeda 5 minutit ja lisa siis sojakaste ja seesamiõli.
    Kontrolli leeme maitset. Tõsta taldrikutesse ja puista peale idusid, värsket koriandrit ja seesamiseemneid.
     

    Postitus sündis koostöös Vičiga.

    Vasta

    Sinu e-maili aadressi ei avaldata.