Go Back

Ponzu kastmes hakkliha paprika ja basiilikuga

Total Time20 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 400 g sea- või seguhakkliha
  • 2-3 sl õli
  • 2-3 küüslauguküünt hakituna
  • Pöidlasuurune jupp ingverit hakituna
  • 1-2 tšillipipart hakituna
  • 1 punane paprika tükeldatuna
  • 2-3 sl Kikkomani Ponzu kastet
  • 1-2 sl sojakastet vajadusel
  • 1 dl kana- või veisepuljongit
  • 1 tl maisitärklist
  • Paar prisket peotäit basiilikut hakituna
  • Röstitud seesamiseemneid
  • Serveerimiseks aurutatud basmati riisi

Instructions

  • Kuumuta vokkpannil või tavalisel pannil õli. Lisa õli sisse tšillipipar, küüslauk ja ingver ning voki neid mõned minutid. Lisa hakkliha koos paprikaga ja prae seda, kuni see on värvi muutnud. Praadimise ajal töötle hakkliha väiksemateks tükkideks. Lisa Ponzu kaste ja sojakaste (kui kasutad). Sega läbi ja kuumuta mõned minutid. Sega omavahel külm puljong ja maisitärklis ning kalla pannile. Lase kastmel pakseneda. Sega juurest varre küljest nopitud basiilik ja kuumuta kergelt läbi. Serveeri aurutatud riisiga ja puista peale röstitud seesamiseemneid.