Go Back

Prantsuse bistroosalat kana ja noorte kartulitega

Total Time20 minutes
Servings: 2

Ingredients

  • 1,5-2 dl Thomy viigimarja-sinepiseemne kastet
  • 200 g grillitud või pannil praetud kana
  • 2 keedetud muna
  • 200 g aedube
  • 300 g noori keedetud kartuleid
  • 4 redist viilutatuna
  • Salatirohelist
  • Värskeid ürte või idusid

Instructions

  • Rebi salatiroheline vajadusel väiksemateks tükkideks. Tõsta kaussi ja kalla sinna peale Thomy viigimarja-sinepikastet. Sega kõik läbi nii, et salatilehed oleksid kastmega kaetud. Jaota taldrikutele.
  • Keeda aedubasid soolaga maitsestatud vees 3-4 minutit. Kurna külma vee all ja jahuta veidi. Tõsta taldrikutele salatipadja peale.
  • Prae poolitatud või tükeldatud noori kartuleid õli sees kuni need on kuldsed. Maitsesta vähese soolaga ja jahuta veidi. Tõsta salatipadjale.
  • Lisa salatipadjale veel poolitatud keedetud muna ja viilutatud redist. Puista peale värskeid ürte või idusid ja nirista täiendavalt salatikastet. Serveeri kohe.
  • Nipp! Kana asemel võid siin salatis kasutada ka tuunikala või hoopis suitsulõhet.