Sulata skumbriafilee aeglaselt külmkapis ja prae siis õli sees mõlemalt poolt mõned minutid, kuni filee on kuldne ja läbi küpsenud. Tõsta kõrvale.
Tõsta kartulid ja poolitatud redised ahjupannile. Piserda oliiviõliga ja maitsesta soola ja pipraga. Tõsta eelkuumutatud ahju 200-220 kraadi juurde ja rösti 30 minutit, kuni kartulid ja redised on kuldsed ja läbi küpsenud.
Kastme valmistamise jaoks sega 2 sl oliivõli, jogurt, sidrunimahl, purustatud küüslauk, hakitud till ja sool-pipar.
Tõsta kartul ja redist ahjust, lase veidi jahtuda. Rebi salat väiksemaks ja tõsta kaussi. Kalla peale salatikaste ja sega läbi. Jaota taldrikutele ning lisa röstitud kartul ja redis ning väiksemateks tükkideks rebitud kala. Koori muna, poolita ja lisa ka see salatile.
Puista peale veel täiendavalt värsket tilli ja lisa paar keerdu värskelt jahvatatud musta pipart.