Go Back

Jogurtikastmes marineeritud grillitud kanakintsud

Total Time25 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 800 g nahata ja kondita kanakintsuliha
  • 2 dl Thomy ürtidega jogurtikastet
  • 3-4 küüslauguküünt hakituna
  • 1/2 tl soola
  • Värskelt jahvatatud musta pipart
  • Serveerimiseks värskeid hakitud ürte

Instructions

  • Sega hakitud küüslauk jogurtikastmega. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kanakintsud selle marinaadi sisse ja jäta paariks tunniks kuni üle öö maitsestuma. Kuumuta grill ja grilli kanakintsusid mõlemalt poolt kümmekond minutit või kuni liha on läbi küpsenud ja kergelt krõbeda pealiskihi saanud. Küpsust võid kontrollida tehes torge liha kõige paksemasse ossa. Eralduv vedelik peab olema selge, mitte roosakas. Jäta peale grillilt võtmist 10-15 minutiks seisma. Serveerides võid peale puistata värskeid ürte.