Röstitud lillkapsa ja kikerhernestega salat avokaadoga koos Viči veganpulkadega
Total Time30 minutesmins
Servings: 6
Ingredients
12tkViči veganpulka
1suurem lillkapsasõisikutena
1purkehk 400 g kikerherneidkurnatuna
1tljahvatatud cayenne´i pipart
2tljahvatatud paprika pulbritvõib olla suitsutatud paprika
2küüslauguküüntpurustatuna
2suuremat küpset avokaadot
Poole granaatõuna seemned
Tšillihelbeid
Salatirohelist
Soola ja pipart
Hakitud värskeid ürtebasiilik, petersell, pune jm
Oliiviõli
Salatikaste:
4-5sloliiviõli
Poole sidruni mahl
3slagaavisiirupit
2-3tlDijoni sinepit
2slveiniäädikat
Soola ja pipart
Instructions
Laota lillkapsaõisikud ahjuplaadile ja lisa ka kikerherned. Nirista peale oliiviõli ja lisa ka cayenne´I pipar, paprikapulber, küüslauk, sool ja pipar. Sega käte vahel läbi ja tõsta eelkuumutatud ahju 200 kraadi juurde ca 20 minutiks.
Sega kokku salatikastme ained.
Säti kaussi või taldrikule salarohelist ja kalla osa salatikastet salatirohelisele. Sega läbi. Laota sinna peale tükeldatud avokaado, granaatõunaseemned ja röstitud lillkapsas ning kikerherned. Kalla peale ülejäänud salatikaste ja lisa ka värskeid ürte ja tšillihelbeid.
Prae oliiviõlis Viči veganpulgad kuldseks ja krõbedaks. Tõsta need salatile ja serveeri kohe.