Go Back

Läätsesalat halloumi, lehtkapsa ja granaatõunaseemnetega

Total Time30 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 150 g läätsesid
  • 200 g lehtkapsast
  • 1 punane sibul poolratastena
  • 2 küüslauguküünt
  • 200 g halloumi juustu viilutatuna
  • 1 suurem punane tomat tükeldatuna
  • 1 kollane tomat tükeldatuna
  • Poole granaatõuna seemned
  • Sidrunimahla
  • Oliiviõli
  • Köögiviljapuljongit
  • Soola ja pipart
  • Balsamico kreemi soovi korral

Instructions

  • Keeda läätsesid köögiviljapuljongis 15-20 minutit. Jälgi pakendi juhiseid keetmisaja arvestamisel, erinevatel läätsedel võib see erinev olla. Kurna, tõsta kaussi ja lisa läätsedele punane sibul ja purustatud küüslauk. Sega läbi.
  • Rebi lehtkapsas väiksemateks tükkideks. Piserda oliivõli ja sidrunimahlaga ning puista juurde näpuotsatäis soola. Masseeri käte vahel umbes 30 sekundit, kuni lehtkapsas pisut pehmemaks muutub. Tõsta kõrvale.
  • Prae halloumi juustu viilud mõlemalt poolt krõbedaks ja kuldseks. Tükelda.
  • Tõsta taldrikutele lehtkapsas. Lisa tükeldatud tomatid, läätsed koos sibulaga, halloumi ja granaatõunaseemned. Soovi korral võid salatile veel balsamico kreemi niristada. Viimistle värskelt jahvatatud musta pipra ja vajadusel näpuotsatäie soolaga.