Keeda läätsesid köögiviljapuljongis 15-20 minutit. Jälgi pakendi juhiseid keetmisaja arvestamisel, erinevatel läätsedel võib see erinev olla. Kurna, tõsta kaussi ja lisa läätsedele punane sibul ja purustatud küüslauk. Sega läbi.
Rebi lehtkapsas väiksemateks tükkideks. Piserda oliivõli ja sidrunimahlaga ning puista juurde näpuotsatäis soola. Masseeri käte vahel umbes 30 sekundit, kuni lehtkapsas pisut pehmemaks muutub. Tõsta kõrvale.
Prae halloumi juustu viilud mõlemalt poolt krõbedaks ja kuldseks. Tükelda.
Tõsta taldrikutele lehtkapsas. Lisa tükeldatud tomatid, läätsed koos sibulaga, halloumi ja granaatõunaseemned. Soovi korral võid salatile veel balsamico kreemi niristada. Viimistle värskelt jahvatatud musta pipra ja vajadusel näpuotsatäie soolaga.