Kuumuta pannil kookosrasv või õli ja lisa pannile kardemon, nelk ja kaneelikang. Kuumuta vürtsid rasvaines läbi kuni need aromaatseks muutuvad ja lisa siis pannile sibul. Prae keskmisel kuumusel läbi 8-10 minuti jooksul kuni sibul hakkab kergelt kuldseks muutuma. Vajadusel alanda kuumust.
Tõsta purustajasse ingver, küüslauk, tšillipulber või tšillipipar. Lisa veidi vett ja töötle see ühtlaseks pastaks. Kalla pannile vürtside ja sibula juurde ja kuumuta paar minutit, kuni pannitäis on kuivemaks muutunud. Lisa kurkum, koriander, tomatid, terved tšillipiprad ja 3 sl vett. Hauta nüüd umbkaudu 15 minutit vaiksel kuumusel. Kontrolli maitset sellega, et karrispõhjas ei tohiks enam tunda olla tooreid elemente ja maitse peaks olema mõnusalt ühtlane.
Lisa pannile karrilehed, kookospiim ja 1 dl vett. Lase keema tõusta, keeda 5 minutit. Lisa nüüd pannile krevetid ja kuumuta ca 3 minutit või kuni krevetid on värvi muutnud. Maitsesta karrit veel laimimahlaga ja serveerides puista peale värsket koriandrit.