Kalla mandariinidele külm vesi ning tõsta pliidile. Keeda vaiksel kuumusel 1-1,5 tundi. Tõsta mandariinid veest välja ja lase jahtuda. Lõika ristipidi pooleks ning eemalda seemned. Purusta köögikombainis või blenderis koos koortega ühtlase massi tekkimiseni.
Vahusta köögikombainis munad, lisa siis suhkur ja jätka vahustamist. Lisa mandlijahu ja küpsetuspulber ning lisa muna-suhkrumassile. Viimasena lisa mandariinimass. Kalla segu võiga määritud lahtikäivasse 24-26 cm läbimõõduga vormi ning küpseta 180 kraadi juures 45-60 minutit. Küpsusastet kontrolli tikuga, koogi keskossa torgatud tikk peaks jääma puhtaks. Kui kook kipub liialt pruunistuma, alanda veidi kuumust või aseta koogile foolium või küpsetuspaber peale.
Tõsta kook ahjust välja ning lase jahtuda.
Kook on parim järgmisel päeval ning säilib mahlasena õhukindlas karbis veel mitu päeva.