Serveerimiseks hakitud värsket koriandritlaimiviile, aurutatud riisi või riisinuudleid.
Instructions
Maitsesta lõhefileed soola ja pipraga. Kuumuta pannil veidi õli ja prae keskmisel kuumusel paari minuti jooksul lõhefileed, kuni see on kergelt kuldne Kala võib jääda seest veel pooltooreks. Tõsta pannilt taldrikule.
Alanda kuumust ja lisa vajadusel pannile veidi õli. Tõsta pannile küüslauk, ingverj ja sidrunhein. Küpseta minut-paar. Lisa siis pannile suhkur ja küpseta paarkümmend sekundit. Lisa tšillihelbed ja kookospiim, sega kõik läbi ja lase keema tõusta. Lisa ka kalakaste ja lase mõni minuti kastmel podiseda. Tõsta lõhe kastme sisse ja lase 4-5 minutit haududa, kuni kala on läbi küpsenud. Serveerides paku juurde laimiviile, lisa juurde aurutatud riisi või riisinuudleid ja puista peale värsket koriandrit.