Go Back

Rootsi heeringa-munasalatiga (Gubbröra) näkileivad

Total Time15 minutes

Ingredients

  • 3 kõvaks keedetud muna hakituna
  • 200 g VIČI traditsioonilist heeringat tükeldatuna
  • 2 keedetud kartulit tükeldatuna
  • 1 punane sibul hakituna
  • 1 dl paksemat hapukoort
  • 2 sl majoneesi
  • 2 sl heeringamarja või tuubist kalamarja
  • 1 tl sinepit
  • Soola ja pipart
  • Hakitud värsket murulauku ja/või tilli
  • Serveerimiseks näkileiba ja keedetud vutimunasid

Instructions

  • Sega kokku muna, heeringas, kartul ja sibul. Teises kausis sega kokku hapukoor, majonees, heeringamari ja sinep. Lisa soola, pipart ja hakitud värsket tilli ja murulauku. Kalla hapukoorekaste salatikomponentidele ja sega läbi. Serveeri näkileival ja kaunista hakitud murulaugu ning soovi korral keedetud vutimuna või keedetud kanamuna viiluga.