Sulata suurema poti või panni põhjas või. Lisa või sisse sibul ja hauta vaiksel kuumusel 3-4 minutit. Lisa küüslauk ja hauta paari minuti jagu veel. Maitsesta soola ja pipraga.
Kalla pannile puljong ja koor. Maitsesta soola ja pipraga ning lase keema tõusta. Alanda kuumust ning tõsta pasta kastme sisse. Sega läbi ja keeda mõni minut vastavalt pakendi juhistel märgitud keetmisajale. Paar minutit enne pasta valmimist lisa brokoliõisikud ja lase veel mõni minut keeda poti- või pannitäit aeg-ajalt segades. Lisa siis ka spinat ja kuumuta, kuni spinat on “närtsinud”. Sega juurde suurem osa riivitud juustust, sega läbi ja lase sel mõne minuti jooksul sulada. Tõsta pasta koos kastmega taldrikule, puista peale ülejäänud juust, lisa veidi hakitud tšillit ja viimistle paari keeru värskelt jahvatatud musta pipraga. Serveeri kohe.