Go Back

Suupisted angerja-toorjuustukreemi ja vutimunadega

Total Time15 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 300 g toasooja toorjuustu
  • 200 g suitsuangerjat väiksemaks tükeldatuna
  • 2-3 sl rammusat majoneesi
  • Paar peotäit värsket hakitud tilli
  • Soola ja pipart
  • Sidrunimahla või sidrunipipart
  • Keedetud vutimune

Instructions

  • Sega toasoe toorjuust tükeldatud angerja, majoneesi, tilli, soola ja pipra ning soovi korral sidrunimahla või sidrunipipraga. Sega kõik läbi ja säti maitsed parajaks.
  • Serveeri musta leiva või röstsaiaga. Pidulaual võid seda määret serveerida korvikeste või profitroolide sees või väikestel suupisteleibadel. Eriti luksusliku lõppviimistluse jaoks võid igale leivale tõsta veel veidi kalamarja.