Go Back

Kevadine kapsapirukas koheva muna-majoneesitainaga

Total Time45 minutes
Servings: 8

Ingredients

  • 3 suuremat või 4 väiksemat muna
  • 1 sl hapukoort
  • 5 kuhjaga supilusikatäit jahu
  • 250 g Hellmanns majoneesi
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 0,5 kg noort kapsast
  • Soola ja pipart
  • Võid või õli/või segu
  • Värsket hakitud tilli
  • Võid vormi määrimiseks

Instructions

  • Haki kapsas ning prae pannil võis või õli/või segu sees, kuni kapsas on veel kergelt krõmpsuv. Maitsesta soola ja pipraga ning hakitud värske tilliga
  • Taina jaoks vahusta munakollased, lisa hapukoor, jahu, majonees ja küpsetuspulber. Vahusta munavalged ning sega ettevaatlikult ülejäänud taina sisse.
  • Määri ahjuvorm võiga, kalla pool tainast vormi põhja. Sinna peale laota läbipraetud kapsas. Kalla kapsale teine pool tainast ning küpseta ahjus 180-200 kraadi juures kuni pirukas on kulpruuni värvusega ning tainas ei jää enam tiku külge.
  • Maitseb hästi nii soojalt kui ka järgmisel päeval jahtunult.