Go Back

Juustuga üleküpsetatud kanafilee tomatikastmes

Total Time45 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 2 kanafileed ca 500 g
  • 2-3 küüslauguküünt hakituna
  • 1 sibul hakituna
  • 500 g arrabiata või marinara tomatikastet
  • Kuivatatud punet
  • 100 g mozzarella juustu väiksemaks rebituna
  • 150 g Džiugase juustu riivituna
  • Oliiviõli
  • Värsket basiilikut
  • Maitsestamiseks soola pipart ja vajadusel suhkrut

Instructions

  • Kuumuta pannil oliiviõli ja hauta sibulat keskmisel kuumusel mõned minutid. Lisa küüslauk ja hauta veel veidi. Kalla pannile tomatikaste ja podista pannitäis mõne kümnekonna minuti jooksul läbi.
  • Maitsesta soola, pipra, suhkru ja kuivatatud punega.
  • Laota pool tomatikastmest ahjuvormi. Laota sinna tükeldatud kanafilee. Laota kanafileele väiksemaks rebitud mozzarella ja puista ka veidi basiilikulehti. Nirista peale veidi oliiviõli. Kalla sinna peale ülejäänud tomatikaste ning kata kogu vorm riivitud juustuga.
  • Tõsta eelkuumutatud ahju 180 kraadi juurde umbes 25 minutiks või seni, kuni juust on sulanud ja kuldne. Tõsta ahjust ja serveerides rebi peale veel basiilikulehti.
  • Serveeri kas riisi, pasta või ahjuköögiviljadega.