1slShaoxingi veini või kuiva šerrit või valget veini
1slmaisitärklist
Kaste:
1dlkanapuljongit
2slsojakastet
2slShaoxingi veini või kuiva šerrit või valget veini
2tltumedat sojakastet
1slmaisitärklist
1-2tlsuhkrut
2tljahvatatud musta pipart
Soola
Vokkimiseks:
Jupp ingverithakituna või riivituna
2-3küüslauguküünthakituna või riivituna
1sibulõhukeste sektoritena
1punane paprikatükeldatuna
½rohelist paprikattükeldatuna
½kollast paprikattükeldatuna
Seesamiseemneid ja hakitud rohkelist sibulat
Instructions
Alusta sellest, et sega kana marineerimise ained ja tõsta tükeldatud kana sinna marinaadi umbes 15 minutiks.
Sega kokku ka kõik kastme ained. Tõsta kõrvale.
Kuumuta suuremal (vokk)pannil õli. Pane pannile kana. Laota see ühtlaselt pannile, et kanatükid saaksid kõik küpsema ja pruunistuma hakata. Pruunista igalt küljelt ja tõsta kana siis pannilt ära.
Lisa pannile veel õli ning prae ingver ja küüslauk kergelt läbi. Lisa sibul ning paprikad. Voki läbi ja kalla siis peale eelnevalt kokku segatud kaste. Kaste sega enne pannile kallamist läbi, et tärklis ei oleks põhja vajunud. Sega kaste läbi ja lase veidi pakseneda. Kalla siis pannile kana ja kuumuta veidi aega. Kontrolli, et kana oleks läbi küpsenud. Tõsta siis pann tulelt ära.
Serveeri koos riisiga ja viimistle seesamiseemnete ning rohelise sibulaga.