Heeringasuupisted musta leiva, kurgi ja vutimunaga
Total Time10 minutesmins
Servings: 4
Ingredients
4viilu musta leiba
200gViči roosat õlita heeringat
8keedetud vutimuna
Värske kurgi viile
100gtoorjuustu
1tlmädarõigast
Sidrunipipart
Hakitud punast sibulat ja murulauku
Värskelt jahvatatud musta pipart
Instructions
Keeda vutimune 2 minutit ja 40 sekundit. Jahuta külma vee all ja koori. Lõika kas vormi või pitsiga mustast leivast ümmargused rattad. Sega toasoe toojuust mädarõika, soola ja sidrunipipraga. Määri igale leivale toorjuustu. Tõsta sinna peale kurgiviil ja säti sinna peale priske tükk Viči heeringat. Tõsta sinna peale poolitatud vutimuna ja torka siis suupistetikuga kõik kokku. Puista peale peeneks hakitud vutimuna ja murulauku ning viimistle värskelt jahvatatud musta pipraga.