Go Back

Heeringasuupisted musta leiva, kurgi ja vutimunaga

Total Time10 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 4 viilu musta leiba
  • 200 g Viči roosat õlita heeringat
  • 8 keedetud vutimuna
  • Värske kurgi viile
  • 100 g toorjuustu
  • 1 tl mädarõigast
  • Sidrunipipart
  • Hakitud punast sibulat ja murulauku
  • Värskelt jahvatatud musta pipart

Instructions

  • Keeda vutimune 2 minutit ja 40 sekundit. Jahuta külma vee all ja koori. Lõika kas vormi või pitsiga mustast leivast ümmargused rattad. Sega toasoe toojuust mädarõika, soola ja sidrunipipraga. Määri igale leivale toorjuustu. Tõsta sinna peale kurgiviil ja säti sinna peale priske tükk Viči heeringat. Tõsta sinna peale poolitatud vutimuna ja torka siis suupistetikuga kõik kokku. Puista peale peeneks hakitud vutimuna ja murulauku ning viimistle värskelt jahvatatud musta pipraga.