Go Back
+ servings

Kuldsed kõrvitsapannkoogid jogurti ja tatrajahuga

Total Time30 mins
Servings: 4 inimesele

Ingredients

  • 200 g kõrvitsapüreed
  • 2 dl maitsestamata jogurtit
  • 2 sl sidrunimahla
  • 2 sl roosuhkrut rafineerimata
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 2 muna
  • 160 g toortatrajahu RemedyWay
  • 0,5 tl soodat
  • näpuotsaga soola
  • praadimiseks õli

Instructions

  • Kõrvitsapüree jaoks tükelda kõrvits viiludeks ja rösti siis 200 kraadises ahjus umbkaudu pool tundi. Puhasta koorest ja sisused ning püreesta kõrvitsa viljaliha. Mõõda välja 200 g püreed. Võid püree ka varem valmis teha.
  • Lisa kõrvitsapüreele jogurt, sidrunimahl ja roosuhkur, vanillisuhkur ning lahktiklopitud munad. Sega läbi. Sega omavahel läbi jahu, sooda ja sool ja lisa siis kuivaineid muna-kõrvitsasegule. Sega läbi.
  • Kuumuta pannil õli. Prae pannkooke mõlemalt poolt kuni need on kuldsed ja krõbedad. Serveerides puista pannkoogid üle tuhksuhkruga ja paku juurde hapukat moosi või hapusid marju.