Toekas võileib singi, brie-juustu ja petersellipestoga
Total Time15 minutesmins
Servings: 2
Ingredients
2ca 10 cm baguette´i lõiku
4slmajoneesi
100gviilutatud Oskari sinki
125gbrie-juustu
2 tomatit
Rohelist salatit
Petersellipesto
Suur peotäis peterselli
2küüslauguküünt
1,5dloliiviõli
50gparmesani juustu
Peotäis India pähkleid
Soola ja pipart
Instructions
Valmista esmalt petersellipesto. Selleks tõsta pesto ained purustajasse või köögikombaini ning töötle ühtlaseks. Maitsesta soola ja pipraga.
Võileibade valmistamiseks lõika baguette horisontaalselt pooleks. Määri mõlemale lõikepinnale majoneesi. Säti alumisele poolele määritud majoneesile roheline salatileht. Sellele säti viiludeks lõigatud brie-juust, singiviilud, tomat ja kõige peale laota petersellipesto. Tõsta peale ülemine pool ja suru võileib kergelt kokku. Kui soovid võileiva kaasa võtta, keera see paberisse või kilesse.