Go Back
+ servings

Imelihtne Bolognese kaste veisehakkliha, seente ja päikesekuivatatud tomatiga

Total Time22 mins
Servings: 4

Ingredients

  • 1 sibul hakituna
  • 400 g lihaveise hakkliha soovitavalt rohumaaveise
  • 1 pakk Maggi Bolognese kastet
  • 2 dl puljongit
  • 200 g šampinjone tükeldatuna
  • 100 g päikesekuivatatud tomateid tükeldatuna
  • Värsket basiilikut
  • Riivitud parmesani juustu
  • 400 g spagette või linguine pastat
  • Õli

Instructions

  • Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli ning prae sibulat mõni minut. Lisa hakkliha ja töötle pannilabida abil väiksemateks osadeks. Prae, kuni hakkliha on värvi muutnud. Kalla juurde Maggi kastme pulber ja lisa kuum puljong. Lisa ka šampinjonid ja päikesekuivatud tomatid. Lase keema tõusta, alanda kuumust ja keeda kümmekond minutit. Maitsesta endale maitse parajaks.
  • Keeda pasta vastavalt pakendi juhistele. Kurnates tõsta veidi pastakeeduvett kõrvale, sellega võid liiga kuivaks kiskuvat taldrikutäit mahlasemaks timmida.
  • Serveerides tõsta taldrikule pastat, lisa kaste ja viimistle värskete basiilikulehtede ja riivitud parmesaniga. Serveeri kohe.