2slbalsamico kreemivõid asendada 1 sl palsamiäädikaga ja 1 tl meega
2sloliiviõli
1küüslauguküüshakituna
Instructions
Poolita ja puhasta paprikad seemnetest. Rösti 230 kraadini kuumutatud ahjus koorega pool ülespoole kuni koor on mustjas ja söestunud. Samamoodi võid paprikaid ka grillil valmistada. Tõsta siis paprikad kaussi ja kata kauss kas kaanega või kilega. Jäta umbeks 10 minutiks ootama ja koori siis paprikatelt söestunud koor. Tükelda parajateks tükkideks.
Sega kokku kastme ained. Timmi maitse parajaks.
Tõsta tükeldatud paprika taldrikule. Nirista peale kaste, säti juurde väiksemaks tükeldatud fetajuust ja pudista peale vartest puhastatud tüümian.
Grilli lambavorste kuumal grillil ja serveeri siis koos paprikasalatiga.