Go Back

Kantoni panniroog taimsest massist pesas küpsenud munade ja roheliste hernestega

Total Time20 mins
Servings: 4

Ingredients

  • 400 g Thormi taimset pihvimassi
  • 1 sibul hakituna
  • Väike jupp ingverit hakituna
  • 1 sl maisitärklist
  • 200 g rohelisi herneid
  • 4 muna
  • Praadimiseks õli
  • Maitsestamiseks seesamiõli
  • Serveerimiseks seesamiseemneid

Kaste:

  • 4 dl kanapuljongit
  • 2 sl austrikastet
  • 2 tl riisi- või veiniäädikat
  • 2-3 sl sojakastet

Instructions

  • Sega esmalt kokku kastme ained.
  • Kuumuta pannil veidi õli ja prae sibulat ja ingverit keskmisel kuumusel mõned minutid. Lisa siis Thormi taimne pihvimass ja prae ka see läbi. Kalla pannile kaste ja hauta kõike koos umbes 5 minutit. Lisa maitseks veidi seesamiõli. Sega tärklis vähese koguse külma veega ja kalla pannile. Lase kastmel pakseneda ja sega kastet, et tärklis ühtlaselt jaotuks ja kaste ühtlaseks pakseneks. Kalla pannile rohelised herned ja sega läbi. Tekita pannile 4 süvendit ja löö sinna sisse munad. Lase küpseda, kuni munad on soovitud küpsusastmes. Viimistle roog seesamiseemnete ja hakitud rohelise sibulaga ning serveeri aurutatud riisiga.