Kes?
On teemasid, millesse suhtun kirega. Toit ja toiduvalmistamine on üks neist.
Raamaturiiulis on alati kohti puudu, kuna kokaraamatute hulk kasvab pea igakuiselt.
Ajapikku on kogu maitse- ja toidueelistus muutunud järjest looduslähedasemaks, hooajalisemaks, loomulikumaks. Oma aias kasvanud toit lihtsalt ON parim.
Kulinaarsete retkede tulemusel – olgu need retked siis kas kokaraamatutes, interneti avarustes või ka reaalsed retked erinevatesse maailma nurkadesse – ladestub ideid ja koguneb inspiratsiooni.
Loodan väga, et suudan pakkuda mõnegi meeldiva emotsiooni, leidmisrõõmu või katsetamiskire nende toitude vahendusel, mida oma blogisse kirja panen.
Muude tegemiste kõrvalt olen igakuiselt hooajalisi retsepte jaganud Oma Maitse ajakirja vahendusel rubriigis “Hooaeg”, olnud saatejuhi-toimetaja rollis hooajal 2011/2012 kokasaates “Lusikas”, hetkel olen naisteajakirja Mari köögitoimetaja ning samuti ajakirja Toit ja Trend kaasautor ning ka kokaraamatuid, millest olen kaasalöönud, on hetkeks kogunenud juba päris mitmeid.
Head koostööpartnerid on Home Decor Baltic www.homedecor.ee, kust on pärit suur osa minu köögivarustustest ja toiduvalmistamiseks kasutatavatest nõudest.
Krõbedad saiad, mahlased praed ning hõrgud koogid valmistan Electroluxi köögitehnika abil – ahi on kombineeritud auruahi. Supid keedan valmis Electroluxi induktsioonpliidiplaadil.