Midagi täiesti uut! Toidublogijad avavad Solarises kohviku

Esileht / Määramata / Midagi täiesti uut! Toidublogijad avavad Solarises kohviku

Sel nädalavahetusel ehk 5-6.veebruaril on Solarise keskuse aatriumis üks üsna teistmoodi kohvik. Nimelt avab kaheks päevaks uksed pop-up kohvik. Kohviku kondiitriteks on toidublogijad, kellest igaüks küpsetab kohviku külastajatele valmis ühe oma lemmikkookidest. Nagu aru võite saada, siis olen ka mina oma “Ise tehud. Hästi tehtud” blogiga ennast üles rivistamas.
Kogu selle ürituse taga on MTÜ Maitseklubi, kes käis detsembris 10-le toidublogijale välja idee üheskoos koos oma küpsetistega materialiseeruma. Seega, kes vähegi huvi, võib nädalavahetusel Solarise aatriumist läbi astuda ning kogu seda ettevõtmist lähemalt kaeda. Kohvik teeb oma uksed lahti mõlemal päeval kell 12 ja kohvik on lahti niikaua, kuni kooke jagub.

Laupäevasel päeval astuvad üles: Liina, Mari-Liis, Aet, Piret ja mina.
Pühapäeval võtavad järje üle Elis, Priit, Ragne, Kätrin ja Katrin.

Blogikohviku menüü on täpselt nii suurepärane, kui siit näha:

Kogu selle projekti raames valmis ka väike tutvustav video kõikidest blogijatest. Siinkirjutajat võib seletamas ja kirsi-martsipani struudlit küpsetamas näha siin.

Projekti veab Maitseklubi MTÜ, korraldusliku poolega abistab Carmen Catering ja õla paneb alla DanSukker.
 
Kohtume Solarises koogileti taga!

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.