Sadamaturg ja “Sööme ära”

Esileht / Määramata / Sadamaturg ja “Sööme ära”

Sel laupäeval ehk siis 12.03 oli Sadamaturul Dmitri Demjanovi eesti köögist ja söögist kõneleva raamatu “Sööme ära” esitlus. Kohal oli auväärne Kulinaaria Akadeemia koos oma akadeemilise raskekahurväe ja nende loominguga. Oma väikese nurgakese said ka toidublogijad sh siinkirjutaja, kes oma sooja südamega valmistatud suupisteid pakkusid. Sel korral rivistusid üles Mari-Liis, Profa ja Piret.

Neli vaprat – Mari-Liis, Piret, Isetegija ja Profa

Üritus oli tõeliselt lahe! Rahvast murdu, toidukummardajaid hordidena, head toitu rohkem, kui korraga kõhtu mahub ja meeleolu tõeliselt pidupäevaline. Hästi mõnus positiivne kevadine energialaeng oli eesti elanikest üle käinud ja emotsioone hõljus õhus suurte pilvepuhmastena. Kusjuures kõik emotsioonid plussmärgilised 🙂
Natuke kahju oli vaid sellest, et kogu muu melust olime veidi kõrval ja tegelesime oma toodangu pakkumisega. Aga hiljem, kui vaagnad pakutavast tühjaks müüdud, sai ka veidi ringi jalutada ja head paremat maitsta ja osta. Valikut oli ja kuidas veel! Kalalett juba selline, et põhjustas kergemakujulisi minestushoogusid. Siiga, lutsu, haugi, ahvenat, kammkarpi jne. Nagu päris!

Siin on kogu ürituse motoorikast üks fragment – turu ema Liina, kes küsitlemas Dmitri Demjanovit. Küsimused tõenäoliselt eelkõige vastilmunud raamatu kohta.

Meie blogijate nurgake tegustes omasoodu. Väikene pildivalik nii toiduvalikust kui -valmistajatest.
  

Veel viimased ettevalmistusedJa nüüd on pood avatudSelline pakkumine siis seekord

Mari-Liisi kilupirukad rukkijahusel põhjal ja kaeraküpsised magusa armastajatele. Kilupirukas oli õhtul kodus üks tõeliselt tahe suutäis
Profa boeuff, mis minu vaatluste järgi oli erakordselt populaarne meessoost külastajate seas. Hea oli jälgida näoilme selginemist ja äratundmisrõõmu meeste näol pakutavat nähes 🙂
Pireti kartulipliinid heeringakaaviariga. Väga mõnus amps!

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.